Wie zijn wij?

De Witte is een gerenommeerde en veelzijdige groothandel voor tuinen en parken. Onze organisatie streeft dagdagelijks naar professionele service met een eerlijke en persoonlijke aanpak.

Onze manier van werken staat voor : eerlijkheid en oprechtheid zowel naar medewerkers als klanten toe. We zijn vastberaden en doeltreffend in het behalen van onze doelstellingen. Een gegeven woord is voor ons een geschreven woord, zowel naar collega’s als klanten toe.

Vandaag biedt De Witte een brede waaier van producten aan die meer is dan potgrond alleen. Wij bieden alles aan voor tuinen en parken, van grind tot bodemverbeteraars, vijvermateriaal, meststoffen en zo veel meer. Kortom, alles wat je nodig hebt om van een buitenruimte de perfecte tuin op maat te maken.

fotocollage groendaken, grindpad en rotsblokken

Onze missie

Als bedrijf helpen/ werken wij mee aan een groene en waterdoorlatende wereld. Alles wat we doen, doen we met het meeste respect voor mens, natuur en maatschappij.

De Witte is namelijk keigoed voor grond en groei!

Wij helpen steden en gemeentes de planeet groener te maken.

We delen onze kennis, ons advies en onze inspiratie met onze klanten.

Wij zijn er om onze klanten met raad en daad bij te staan. Onze eigen kwekerij zorgt er dan ook voor dat we onze missie nog sneller en duidelijker kunnen verwezenlijken.

Niet alleen zijn we sterk in grond en groei, maar ook onze extensieve kennis van substraten, tuin- en vijvermaterialen mag zeker in de kijker gezet worden. We helpen en adviseren onze klanten.

Groendaken

Ons team

Thomas

Aankoper

Lara Van Vyve

Marketing Assistent

Matthias Vos van Marken

Account Manager

Chris Slabbinck

Boss - Visionair

Ann Traen

CEO

Shannah Devynck

Operationeel Manager

Kim Degrande

HR Manager

Bjorn De Theye

Koerman

Stijn Boone

Depotverantwoordelijke

Mieke Laroy

Boekhouding en Customer service

Bart Cooreman

Commercieel en administratief bediende

Ilse Theunis

Commercieel en administratief bediende